logo
Jeg er cand.mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Jeg er indehaver af instagramkontoen ”Kvinde Kend Din Historie” og arbejder freelance som historiker, tv-tilrettelægger, foredragsholder og formidler.
+45 22 98 27 88
historie@gryjexen.com
Ravnsnæsvej 51, 3460 Birkerød
Search
 

Foredrag

KVINDE KEND DIN HISTORIE
Kvindelige forbilleder og kvindehistorie

Kvinde kend din historie

Vil I gerne vide mere om kvindelige forbilleder og kvinders historie? Arbejder I med historie, kvinder eller formidling på den eller anden måde. Eller skal I holde personaledag, et arrangement, kulturevent eller lignende? Så er dette foredrag noget for jer.

Foredraget tager udgangspunkt i formatet fra instagramprofilen Instagram ’Kvinde Kend Din Historie’ hvor jeg deler historiske kvindelige forbilleder og kvindehistorie.

I dette foredrag fortæller jeg om mit arbejde med at formidle kvinder i historien på instagram, i min podcast og på min nye plakat. Jeg vil komme ind på hvorfor det er så vigtigt at vi får skrevet kvinderne ind i vores fælles historie – at skabe ligestilling i historien kalder jeg det. Hvorfor er kvinderne overhovedet skrevet ud? Og hvorfor er det så vigtigt at få dem skrevet ind? Undervejs vil jeg komme med 2-3 eksempler på kvinder fra historien som har haft stor betydning, men ikke har fået den plads de fortjener. 

VARIGHED: 45 MINUTTER + 15 MINUTTER TIL SPØRGSMÅL