logo
Jeg er cand.mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Jeg er indehaver af instagramkontoen ”Kvinde Kend Din Historie” og arbejder freelance som historiker, tv-tilrettelægger, foredragsholder og formidler.
+45 22 98 27 88
historie@gryjexen.com
Ravnsnæsvej 51, 3460 Birkerød
Søg

Aktuelt

Gæst hos Mikael Simpson på P6 Beat

https://www.dr.dk/radio/p6beat/formiddag-med-simpson/formiddag-med-simpson-2019-10-23

Onsdag d. 23. oktober 2019 var jeg i studiet hos Mikael Simpson på P6 Beat. Det var en rigtig god samtale hvor jeg fik lov til at uddybe mange af mine tanker og ideer omkring mit arbejde med Kvinde Kend Din Historie. Og så fik jeg også løftet sløret for et nyt og meget spændende projekt! Lyt til samtalen ved at følge linket – jeg er på ca. 26 minutter inde i programmet.

Skriv en kommentar