logo
Jeg er cand.mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Jeg er indehaver af instagramkontoen ”Kvinde Kend Din Historie” og arbejder freelance som historiker, tv-tilrettelægger, foredragsholder og formidler.
+45 22 98 27 88
historie@gryjexen.com
Ravnsnæsvej 51, 3460 Birkerød
Søg

Aktuelt

Tre vilde kvinder vi glemmer at huske

Jeg har fået den ære at gæste podcasten VILD HISTORIE på Heartbeats. Her fik jeg en god snak med værterne Tommy Heisz og Simon Kratholm Ankjærgaard om tre kvinder fra historien vi glemmer at huske. Du kan blandt andet høre hvorfor jeg mener at vi bør tale mindre om moderskab når vi skriver kvinder ind i historien, og hvorfor jeg synes vi skal skrue en anelse ned for Pippi/rebel-tendensen når vi vil fremhæve fortidens kvinder. Lyt ved at følge linket her:

https://heartbeats.dk/podcast/vild-historie-med-historiker-gry-jexen-tre-vilde-kvinder-vi-glemmer-at-huske/

Skriv en kommentar