logo
Jeg er cand.mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Jeg er indehaver af instagramkontoen ”Kvinde Kend Din Historie” og arbejder freelance som historiker, tv-tilrettelægger, foredragsholder og formidler.
+45 22 98 27 88
historie@gryjexen.com
Ravnsnæsvej 51, 3460 Birkerød
Search

WEBSHOP

Her kan du købe min plakat med Kvinder fra Danmarkshistorien eller købe min bog "Kvinde Kend din Historie - Spejl dig i fortiden".

Plakat med Kvinder i Danmarkshistorien 70x50cm (SAND)

50 x 70 cm - Illustreret af: Sofie Kampmark

DKK300.00

Plakaten viser 13 kvinder fra Danmarkshistorien og ikonerne rundt om hvert portræt viser kvindens historie. Med plakaten følger desuden en folder med en lille uddbydende tekst om hver kvinde.

Formålet med plakaten er at synliggøre kvinder i Danmarkshistorien for børn og voksne. Jeg synes det er oplagt at hænge plakaten i børneværelset. F.eks. over sengen eller ved lænestolen, hvor børn og voksne sammen kan lade sig inspirere og blive nysgerrige på kvinder i Danmarks historie.

SKU 202
Kategori
Tags

Beskrivelse

Jeg arbejder med at synliggøre kvinder i historien for børn og voksne. På denne plakat har jeg udvalgt 13 kvinder fra Danmarkshistorien, hvis enkelte historier viser os, at kvinder altid har haft faglige ambitioner og til hver en tid drømt stort. Ikonerne rundt om hver kvinde symboliserer særlige ting ved hendes historie. Ved købet medfølger en folder med en lille uddbydende tekst om hver kvinde som du kan læse for dit barn.

Jeg synes det er oplagt at hænge plakaten i børneværelset. F.eks. over sengen eller ved lænestolen, hvor børn og voksne sammen kan lade sig inspirere og blive nysgerrige på kvinder i Danmarks historie.

 

Yderligere information

Dimensioner

50 x 70 cm

Farve

Sand

Materialer

130 gram silk-papir
Mat overflade